KAPADOKYA ERMELO

KAPADOKYA ERMELO Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 344 beoordelingen
28 okt 2020 om 20:32 Niet een succes, de pizza was ok. Maar ik had ook een kapsalon besteld. De friet was gewoon helemaal nat, en vies. Het vlees smaakte ook heel vies. Toen ik het op had, ben ik misselijk geworden, zeer waarschijnlijk door de kapsalon die ik had. Helaas....
23 okt 2020 om 20:06 prima eten , goed op temperatuur
22 okt 2020 om 20:55 We hadden de bezorgtijd gepland op 17.45 en de bezorger was keurig op tijd en het eten was heerlijk
21 okt 2020 om 19:32 90 min ivm drukte ipv 60 minuten , eten was lekker geen klachten
19 okt 2020 om 11:13 Eten was erg goed en binnen een uur bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid.
15 okt 2020 om 11:16 Voor de 2e keer in een maand tijd gaat de bestelling niet goed. Aantekeningen bij een bestelling worden gewoon niet gelezen. Zelfs 1 ster is te veel. Lekker volgende keer ergens anders bestellen waar je bestelling wel goed gaat.
14 okt 2020 om 22:26 Sneller en smakelijker dan verwacht. Dit is een aanrader.
14 okt 2020 om 19:57 Goed warm. Op tijd. Goede kwaliteit
11 okt 2020 om 20:33 Eten goed. Warm. Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.
8 okt 2020 om 19:58 Sneller als vooraf verwacht werd bezorgd. Was nog goed warm en we vonden het allen erg goed smaken.
4 okt 2020 om 10:53 18:50 besteld om 20:50 gebeld en om 21:05 bezorgd. Calzone was van beton aan de buitenkant bijna koud van binnen. zware teleurstelling en zonde van mijn geld
3 okt 2020 om 1:23 Na een uur wachten maar even gebeld of het wel was doorgekomen. Toen bleek er nét iemand onderweg te zijn. Bestelling werd vervolgens netjes en warm bij ons afgeleverd met twee blikjes cola als excuus voor de wachttijd. Pizza was lekker en dürüm ook.